تحقیق طراحی اقامتگاه بین راهی

دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری
توضیحات:
پایان نامه رشته معماری با موضوع طراحی اقامتگاه بین راهی، در قالب فایل word و در حجم 124صفحه.

بخشی از چکیده:
توجه به صنعت پاک و نوپای گردشگری در جهان پیشرفته امروز ما  را وا می داردکه با نگاهی به وضعیت فعلی صنعت در مملکت ومطالعه جایگاه ایران در بین کشور های دنیا،در جهت بهبود این جایگاه بکوشیم و با استفاده از مناظر بدیع و طبیعی و میراث فرهنگی گرانبهایی که از گذشتگانمان باقیمانده و همچنین با در نظرگرفتن بازارهای بالقوه  داخلی و کشورهای حوزه خلیج فارس اعتبار بین اللمللی ایران را ارتقاء دهیم.
جهت رسیدن به اهداف طرح ابتدا به بررسی گذشته گردشگری و اقامتگاه ایران پرداخته شدو سپس صنعت گردشگری و عوامل موثر در آن (اقتصاد و...) وکمبود های موجود در این زمینه نگاهی داریم و با بررسی استانداردها ضوابط-سازه تاسیسات وبازبینی نمونه های مشابه به طراحی سایت مورد نظر پرداخته شده است.

فهرست مطالب:
فصل اول : شناخت موضوع
• 1-1- مقدمه
• 1-2- اهداف
• 1-3- جهانگرد و جهانگردي
• 1-3-1- جهانگرد
• 1-3-2- جهانگردي
• 1-3-3- تاريخچه جهانگردي
• 1-3-4- انواع جهانگردي
• 1-3-4-1- جهانگرد داخلي
• 1-3-4-2- جهانگرد بين المللي
• 1-3-4-3- انواع جهانگرد از نقطه نظر تاثير در موازنه ارزي
• 1-3-4-4- انواع جهانگرد از نقطه نظر طول مدت اقامت
• 1-3-4-5- انواع جهانگرد از نقطه نظر فردي يا دسته جمعي
• 1-3-4-6- ساير انواع جهانگردي
• 1-3-4-7- انگيزه هاي جهانگردي
• 1-3-5- مهمترين عوامل در توسعه جهانگردي
• 1-3-5-1- عوامل اقتصادي
• 1-3-5-2- صنعت توريسم ، فرآيندي غالب در اقتصاد جهان
• 1-3-5-3- نقش اقتصادي در درآمد زايي جهانگردي
• 1-3-5-4- قطع نامه سازمان ملل متحد در مورد جهانگردي
• 1-3-5-5- جهانگردي در سالهاي اخير در خاورميانه
• 1-3-5-6- جهانگردي و جهانگردي در ايران
• 1-3-5-6-1- سير تحول و تكامل تشكيلات جهانگردي در ايران
• 1-3-5-6-2- اقدامات انجام شده در مرد جهانگردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي
• 1-3-5-6-3- بررسي آماري خدمات هتل ها بر بخش خصوصي
• 1-3-5-6-4- بررسي آماري خدمات مهمان پذيري بخش خصوصي
• 1-3-5-6-5- برنامه هاي توسعه با جهانگردي در ايران
• نتيجه گيري
فصل دوم : بررسي اقامتگاهها از گذشته تا به امروز
• 2-1- مقدمه
• 2-1-1- پيدايش اوليه هسته هاي اقامت
• 2-2- اقامتگاهها در دوران اسلامي
• 2-2-1- بناهاي اقامت
• 2-3- بررسي وويژگيهاي مهم در معماري در ساخت و ساز كاروانسراهاي ايران
• 2-4- معماري انواع اقامتگاه
• 2-4-1- اقامتگاههاي كاملاً پوشيده منطقه كوهستاني
• 2-4-2- اقامتگاههاي كرانه پست جلگه خزر
• 2-4-3- كاروانسراهاي حياط مركزي
• 2-5- اقامتگاههاي دوره صفوي
• 2-6- روند دگرگوني اقامتگاه در ايران
• 2-7- تعريف تاسيسات اقامت و پذيرايي
• 2-8- تاریخچه هتلداری در ایران
• 2-9- وضعیت فعلی هتلداری در ایران
• نتيجه گيري
فصل سوم: معرفي و بررسي نمونه ها موردی
• 3-1- هتل هفت ستاره ی كيش
• 3-2- هتل سندرسون لندن
• 3-3- برج العرب
• 3-4- هتل یخی سوئد
• 3-5- هتل غار گاميراسو در تركيه
فصل چهارم : استان فارس
• 4-1- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان فارس
• 4-1-1- جمعیت استان فارس
• 4-2- مکان های دیدنی و تاریخی استان فارس
• 4-3- صنایع و معادن
• 4-4- کشاورزی و دامداری
• 4-5- وجه تسمیه و پیشینه تاریخی
• شهرستان ممسنی
• 4-6- مشخصات جغرافیایی شهرستان ممسنی
• 4-7- گردشگریهای ممسنی
• 4-8- مردم شناسی
• 4-9- جاذبه های طبیعی شهرستان ممسنی
• 4-10- تاریخچه و جاذبه های گردشگری
• 4-10-1- آثار تاریخی شهرستان ممسنی
• 4-11- قومیتها
• 4-11- سلحشوری و ایثارگری مردم ممسنی
فصل پنجم : معرفي و تجزيه و تحليل سايت
• 5-1- تحليل سايت پروژه
• 5-1-1- دسترسي به مجموعه اقامتي
• 5-1-2- ديد مجموعه نسبت به محیط اطراف
• 5-1-3- جهت وزش باد غالب
• 5-1-4- عملكردهاي جانبي سايت
• 5-2- سايت پيشنهادي مورد مطالعه
فصل ششم: اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی
• مقدمه
• 6-1-تاریخچه اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی
• 6-2- طبقه بندی میهمانخانه ها
• 6-3- فعالیت های هتل
• 6-3-1- دپارتمان اتاق ها
• 6-3-2- دپارتمان غذا و نوشیدنی
• 6-3-3- دپارتمان مهندسی
• 6-3-4- دپارتمان پرسنل
• 6-3-5- دپارتمان حسابداری
• 6-3-6- دپارتمان بازاریابی
• 6-4- طراحی اتاق خواب ها
• 6-4-1- رابطه بلوک اتاق خواب ها با محوطه های عمومی
• 6-4-2- انواع اتاق های موجود در هتل ها
• 6-4-3- فرم وشکل اتاق خواب ها
• 6-4-4- پلان طبقات
• 6-5- طرح اتاق خواب ها
• 6-6- طراحی فضاهای عمومی
• 6-6-1 – درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل
• 6-7- اهداف در طراحی ستون
• 6-8- پارکینگ ها
• 6-8-1- تجزیه و تحلیل پارکینگ ها
• 6-9- دفاتر اداری
• 6-9-1- پیشخوان و دفتر لابی
• 6-9-2- دفتر حسابداری
• 6-9-3- دفتر مدیر اجرایی
• 6-9-4- دفاتر فروش و تدارکات
• 6-10- فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید)
• 6-11- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه
• 6-12- طراحی فضای انبار آذوقه و نوشیدنی
• 6-13- فضای بارانداز دریافت زباله و انبار عمومی
• 6-14- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
• 6-15- رختشویخانه و خانه داری
• 6-16- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی
فصل هفتم : برنامه ریزی فیزیکی
• مقدمه
• 7-1- دپارتمان اتاق های خواب
• 7-2- دپارتمان فضاهای عمومی
• 7-3- دپارتمان فضاهای اداری
• 7-4- دپارتمان فضاهای خدماتی
فصل هشتم: ایده های طراحی
• 8-1 – ایده طراحی
• 8-1-1- حرکت
8-1-2- دید
منابع و ماخذ
دسته بندی: فنی و مهندسی » معماری

تعداد مشاهده: 19223 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 124

حجم فایل:2,066 کیلوبایت

 قیمت: 27,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش