پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی (پی. جی. فیلاوز)

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
توضیحات:
پاورپوینت با موضوع شیمی و تکنولوژی مواد غذایی، در 191 اسلاید، قابل ویرایش.

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

جایگاه درس
درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

بخشی از متن:
بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .
 غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.
سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.


دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 188 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 191

حجم فایل:1,296 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 191 اسلاید، قابل ویرایش.